Hjemmesideprojekter 2015-16 - Jeg glade kunder!

Størstedelen af mine kunder tjener det investerede beløb for mine hjemmesider ind allerede inden for en måned - Synes du at det lyder godt? Så Kontakt mig for at høre nærmere!

Jeg er helt vild med glade kunder. Min forretningssans siger mig, at glade kunder kommer igen. Og glade kunder de snakker og spreder den gode stemning - og hvilken reklame er bedre end god omtale? Ja, det er jo sågar gratis.

Hvis du står over for et projekt, så vil jeg hellere end gerne høre fra dig. Hav gerne en anden reference eller link til dine konkurrenter klar - for som jeg plejer at sige: "Hvis du kan fremvise en flot hjemmeside, så kan jeg med garanti matche den i design eller gøre det Endnu bedre"

Wordpress hjemmeside til Mobilscan

Mobilscan

Stilren, moderne hjemmeside med inspiration fra Apple. Mobilscan var på udkig efter webdesigner, som kunne tage deres brand/visuelle identitet til næste level. Jeg blev udvalgt til opgaven efter anbefaling.

Besøg hjemmesiden Se screenshot

Wordpress hjemmeside til Smart Labels

Smartlabels.dk

Smart Labels ønskede redesign af deres hjemmeside. Først og fremmest skulle den formidle deres budskab, og have fokus på brugervenlighed og brugeroplevelse. Jeg blev udvalgt til opgaven efter anbefaling.

Besøg hjemmesiden Se screenshot

Wordpress hjemmeside til borent.dk

BoRent

BoRent ønskede et lækkert og moderne design, der fanger den besøgende. Fokus har været på at øge konverteringsraten, så BoRent nu får flere kunder og kan aktivt kan reklamere sig selv som top professionelle.

Besøg hjemmesiden Se screenshot

Wordpress hjemmeside til TMH Entreprise.dk

TMH Entreprise

TMH Entreprise havde brug for en ny hjemmeside, der er top moderne og responsiv. TMH Entreprise kan nu læne sig tilbage og fokusere på deres arbejde, mens de får kundehenvendelser gennem deres hjemmeside.

Besøg hjemmesiden Se screenshot

Wordpress hjemmeside til Pinna Nobilis

Pinna Nobilis Estates

Lækre luksus ferielejligheder fortjener lækkert webdesign. Pinna Nobilis søgte en løsning til kunne præsentere deres lejligheder på nettet. Simpel, moderne og indbydende webdesign med fokus på billedfremvisning og oplysninger.

Besøg hjemmesiden Se screenshot

Wordpress hjemmeside til humann.dk

humann.dk

Ala Barky, ingeniør og multikunstner i forretningsverdenen, søgte en personlig freelance webdesigner, der kunne realisere hans tanker og drømme. Sammen har vi sat os og fået brygget hjemmesiden humann.dk.

Besøg hjemmesiden Se screenshot

Wordpress hjemmeside til mhaps.dk

Malerfirmaet MH ApS

Malerfirmaet MH ApS ønskede et professionelt ansigt udadtil, og en hjemmeside der kan konvertere potentielle kunder til nye kunder. I dag har malerfirmaet en professionel identitet der sidder lige i skabet.

Besøg hjemmesiden Se screenshot

Wordpress hjemmeside til Centrumfitness.dk

Centrumfitness

Centrumfitness har fået stor succes med deres hjemmeside med over 6000 månedlige besøgende og Google har på en måned givet hjemmeside bedre ranking i lokalområdet end FitnessWorld, FitnessDK, LOOP Fitness mv.

Besøg hjemmesiden Se screenshot

Wordpress hjemmeside til Centrumfitness.dk

Ask Rengøring

Ask Rengøring gik fra ingen kundehenvendelser til mange. Med splinternyt og moderne webdesign, konvertere Ask Rengøring nu nye kunder med sin hjemmeside, mens de spare penge på andet markedsføring.

Besøg hjemmesiden Se screenshot

Wordpress hjemmeside til Lej-sumodragter.dk

Lej-sumodragter.dk

Nymoderne og lækker Wordpress hjemmeside med fokus på Salg, SEO og konvertering. Til dette projekt har jeg haft frie hænder til at være kreativ i form af udseende, farver og design samt at sætte mit eget præg.

Besøg hjemmesiden Se screenshot

Wordpress hjemmeside til Festgear.dk

Festgear.dk

Redesign af Wordpress hjemmeside i en forholdsvist låst skabelon med stor fokus på SEO. Efter en kærlig hånd har kunden oplevet flere besøgende og højere konvertering og dermed stor forøgelse i omsætning.

Besøg hjemmesiden Se screenshot

Wordpress hjemmeside til Petermarkersen.dk

Peter Markersen

Lokaloptimeret Wordpress hjemmeside til inventar- og indretningssnedker. Hjemmesiden er lokaloptimeret og henvender sig til kunder der ønsker noget ud over det sædvanlige, hvilket hjemmesiden afspejler i form af designet.

Besøg hjemmesiden Se screenshot

Få en Wordpress hjemmeside der sælger

Jeg er ikke den billigte, men jeg ER den bedste.

Det lyder måske for godt til at være sandt eller en smule arrogant, men ærlig talt så står jeg 240% inde for de projekter og den service jeg leverer. Ikke nok med at du får en komplet hjemmesideløsning der lever op til standarden for 2015, så får du også en samarbejspartner og go-to-guy som du kan spare med, eller som kan rådgive og vejlede dig i den rigtige retning.

Skal din forretning opgraderes til 2.0, så løft endelig røret og lad os afdække dine behov og afklare dine ønsker og forventninger til dit projekt.

Kundeudtalelser

Jeg sætter pris på det gode samarbejde jeg har med mine kunder, og kan med stolthed fortælle at mine eksisterende kunder, hver og en, er rigtig tilfredse med både resultat og samarbejde.

Tak for et godt 2015 og en god start på 2016!

Festgear

" Salget er steget meget flere og flere af mine kunder efterspørger på 2 eller flere af mine produkter.

Og en anden ting er at jeg har fået æren af at levere en hoppeborg til kongehuset hvilken jeg mener er din skyld :)

Det var ikke lige min forventning at selve hoffet fra kongehuset skulle bestilte en hoppeborg.

Det er bare fedt at starte 2015 med sådan en levering.

Endnu en gang tak for en fed hjemmeside. "

Centrum fitness

" Hurtig og professionel som altid – jeg skal nok få skrevet den ønskede udtalelse, når jeg får en ledig stund! "

Ask Rengøring

Creative Design har designet min hjemmeside www.askrengøring.dk

Vi fik en super hurtigt og god service.

Siden hjemmesiden kom online har salget nærmest eksploderet. Så kan kun klart anbefale at benytte en professionel istedet, at springe over hvor gæret er lavest.

Er taknemmelig for det stykke arbejde der blevet udført, og må sige det har været en rigtig god investering for firmaet.

Mvh
Thomas Ask Rasmussen
Indehaver af Ask rengøring

Art by Helobe

Nicolai Sørensen fra firmaet Creative Design, har på imponerende kort tid formået at ramme både den stil og de kernekompetencer, som vi ønsker at signalere med vores nye hjemmeside. Hjemmesiden har fået en lethed og en moderne stil, som gør den nem navigere rundt i samt enkel at betjene.

Art by Helobe modtog yderst hurtig respons på alle de spørgsmål vi havde i processen, og Nicoloi var god til at komme med inputs og konstruktive forslag. Vi giver derfor Creative Design vores allerbedste anbefalinger.

Ønsker du yderligere information omkring vores samarbejde, er du til en hver tid velkommen til at kontakte mig på nedenstående mail eller mobil nr.

De bedste hilsner
Bettina Gubi
Art by HeLoBe

blg@helobe.dk
Mobil: 50561544

Ryborg Byg

Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er for min nye hjemmeside!

" Hele samarbejdet med Creative Design har været rigtigt godt. Han levere en hjemmeside til tiden.

Han udfører et smukt stykke arbejde efter kundens ønsker og er ikke bange for at komme med løsninger og ideer til en ny hjemmeside.

Det er trejde gang jeg får lavet en hjemmeside, og alle hjemmesider er lavet af forskellige firmaer. De andre to har jeg været utilfreds over et eller andet, men ikkedenne gang.

Kort sagt jeg kan ikke sætte en finger på Nicolais arbejde!! Og jeg vil helt klart anbefale ham til andre! "