Responsiv hjemmeside fra Kr. 7995,-

”Skab værdi for din virksomhed med en professionel, responsiv hjemmeside der sælger”

En god investering

For relativt få penge, kan du få en professionel hjemmeside der skaber værdi for din virksomhed.

Moderne webdesign

Få en responsiv hjemmeside med moderne "2016" webdesign, som følger de nyeste trends og standarder.

Responsiv hjemmeside

Imødekom dine besøgende, der hvor de finder dig, uanset om de finder dig på PC, Tablet eller Smartphone.

Få større omsætning

Jeg har fokus på konvertering. Du kan få større omsætning ved at guide dine potentielle kunder mod målet.

Større omsætning med responsivt webdesign

Vidste du, at 80% som vil prøve en ny café eller restaurant, søger på Google? Og var du klar over, at mere end 60% af dine potentielle kunder finder dig på sin Smartphone eller Tablet?

Ja tak, jeg vil gerne have et tilbud

Responsiv hjemmeside i Wordpress

Creative Design henvender sig til mindre- og mellemstore firmaer, iværksættere og private og udvikler professionelle Responsive Hjemmesider, der kan sælge!

Miljøvenligpakning

Garanteret 100% responsiv hjemmeside

Ca. 60% af besøgende, besøger din hjemmeside på en Smartphone eller Tablet.

Jeg tilbyder kreative og moderne responsive hjemmesider sat op i Wordpress med opdateringsmodul. I dag er responsivitet fundamentalt, hvis du ønsker din virksomhed til at fremstå professionel på internettet. Dine konkurrenter ved det måske allerede, og ellers er det kun et spørgsmål om tid. For relativt få penge, kan du fremtidssikre din virksomhed med en hjemmesideløsning, der lever op til nutidens standarder!

Hjemmeside opbygget responsivt i Wordpress

Wordpress er det mest anerkendte Open Source CMS i hele verden.

Du får et bagomliggende system med et brugervenligt kontrolpanel og brugerflade, som du kan tilgå over alt - uden at skulle foretage en installation. Det er en yderst professionel hjemmesideløsning et hav af muligheder og funktioner.

En responsiv hjemmeside giver bedre resultater på Google

Var du klar over, at responsive hjemmesider får top placeringerne på Google når du søger med din smartphone?

Nemlig! Smartphones søgefunktion på Google er optimeret. Google ved, hvis du benytter en smartphone. Derfor prioritere Google hjemmesider der er indexeret "Mobilvenlig" først. Hvis dine konkurrenter i området har betalt dyre domme for søgemaskineoptimering, men ikke har en mobilvenlig responsiv hjemmesideløsning, er der god chance for, at du vil få en bedre placering på Google, så dine potentielle kunder søger på dine ydelser/arbejdsopgaver i området.

Webdesign der skaber værdi for din virksomhed

Få flere kunder og større omsætning i din virksomhed med et godt webdesign.

Et godt webdesign formidler virksomhedens budskab og sælger dit produkt eller serviceydelse. Din hjemmeside er virksomhedens online identitet. Lever virksomhedens hjemmeside ikke op til kundernes forventninger, går de videre til dine konkurrenter. Hver gang en potentiel kunde besøger din hjemmeside og ikke bider på, har du mistet en potentiel kunde. Så kan du spørge dig selv, om det er på tide at investere i en professionel responsiv hjemmeside og lokal søgemaskineoptimering hos Creative Design. Jeg har stor erfaring med online markedsføring, branding og konvertering - og jeg er knald god til det!

100% Kontrol og fuld ejerskab

Når hjemmesiden er leveret, er det din 100% din hjemmeside som du frit kan gøre som du vil med.

Vælger du Creative Design som din freelance webdesigner, så bliver alle rettigheder naturligvis overdraget til dig. Du får leveret en komplet responsiv hjemmeside i Wordpress, som er et Open Source CMS system, hvilket giver dig fuld frihed til selv at vælge Creative Design eller et andet bureau, der har specialiseret i Wordpress. Husk, at du selv har mulighed for nemt at redigere i tekst og billeder på hele hjemmesiden - og jeg er her til at rådgive dig med hjælp og vejledning.

Hvor meget koster en hjemmeside?

Prisen for en responsiv hjemmeside koster fra 7995 kr. ekskl. moms.

Prisen afhænger af projektets krav og ønsker til funktioner og udfordringer samt størrelsen på hjemmesideprojektet. Når vi har afdækket dine behov, og jeg har fået en god fornemmelse for projektet, kommer jeg med en pris på din nye hjemmeside. Det er den pris du skal forholde dig til, og kun den pris. Prisen er en engangsbetaling, som foregår når du som kunde er glad og tilfreds med hjemmesiden. Jeg sender en faktura på det aftalte beløb, og lige så snart at du har betalt, så får du adgang til din nye hjemmeside.

En kreativ Responsiv Webdesigner fra København

Vil du høre nærmere?

Fortæl mig om dit hjemmesideprojekt, så finder vi den løsning som passer nøjagtigt til dine behov.

Alle projekter er forskellige - derfor er det vigtigt at vi har en god kommunikation allerede fra start af. Når dine behov er afdækket og vi har en klar aftale, kan du blot læne dig tilbage og lade mig klare de svære tekniske opgaver.

Ring til mig på tlf.: 36 77 77 77 eller send mig en besked for at høre nærmere.

Ja tak, jeg vil gerne høre nærmere

Responsivt webdesign

Online branding

Wordpress hjemmeside

Wordpress Plugin integration

Wordpress Theme customization

Photoshop EKSPERT

Illustrator & vektorgrafik

HTML/HTML 5

CSS/CSS 3 & animationer

jQuery & javascript

PHP

Database/MySQL

Design af Facebook-profiler

Integration af Sociale Medier

Google Analytics & Webmaster Tool

Webdesigner med stor erfaring

Mine spidskompetencer er webdesign og evnen til at skabe værdi for virksomheder gennem online markedsføring og konvertering.

Jeg har kunder i hele Danmark

Jeg kommer oprigtigt fra Jyllinge nær Roskilde, men er nu bosat sammen med min skønne kæreste i Valby, København. Jeg har flest kunder i de omkringliggende byer inde mod centrum, men jeg har også lavet hjemmesider for virksomheder i bl.a. Odense, Århus og Aalborg. Kan du også se fordelen i at have et samarbejde med en freelance webdesigner, så tøv ikke med at ringe på telefonen og få et godt tilbud på din responsive hjemmeside.

Professionel responsiv hjemmeside med responsivt webdesign